Meciuri si goluri cu Mutu din secolul trecut! Asa a ajuns sa valoreze 6 mil euro si sa plece in Europa dupa un transfer record

Meciuri si goluri cu Mutu din secolul trecut! Asa a ajuns sa valoreze 6 mil euro si sa plece in Europa dupa un transfer record

A fost cel mai talentat jucator al generatiei sale si fotbalistul roman pentru care s-au platit cei mai multi bani in istorie.

Mutu a revenit in Romania, la ASA Targu Mures, dupa ce in ultimul an a jucat in India. Ajuns la 37 de ani, Mutu isi poate lua adio in 2016 de la o cariera uriasa, in care a trecut pe la nume precum Inter, Parma, Chelsea, Juventus si Fiorentina.

48.1 milioane de euro au platit, insumat, toate cluburile care l-au transferat pe Mutu in istorie, un jucator care in 1999 reusea sa plece din Romania de la Dinamo la Inter contra unui transfer fantastic de 6 milioane de euro.

Mutu, un pusti antrenat pana in acel moment de Dobrin si Cornel Dinu, isi incepea cariera in Italia, unde avea sa marcheze zeci de goluri in fata unor echipe legendare.

Vedeti aici o colectie fantastica de goluri si faze din secolul trecut reusite de Mutu cand juca la FC Arges si Dinamo:


 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies