foresta suceava Cupa Romaniei Steaua Superliga

"Meciul asta s-ar fi jucat cu 20.000 de oameni in tribune!" O saptamana de sarbatoare la Suceava: Foresta, pregatita sa dea marea lovitura in Cupa! Foresta - Steaua e joi la ProTV

Foresta Suceava - Steaua se vede la ProTV, joi de la 21:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2016, 13:48
Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2016, 14:00

Fostul stelist Dorin Goian, acum presedinte la Foresta Suceava, spune ca interesul pentru meciul de joi este urias.

"S-ar fi umplut un stadion de 20.000 de locuri", spune Goian. Regulile de organizare vor fi insa respectate cu sfintenie, asa ca pe stadion nu vor putea intra mai mult de 7000 de spectatori.

“In acest moment, capacitatea stadionului Areni nu poate fi mai mare de 7.000 de locuri. Tinand cont ca o marja de 10% din capacitatea stadionului trebuie lasata goala, vom scoate in vanzare aproximativ 6.000 de bilete. Dintre aceste 6.000 de bilete, 5% trebuie acordate oaspetiilor, iar alte 5% trebuie acordate cu titlu gratuit partenerilor Federatiei Romane de Fotbal. In plus, suntem nevoiti sa lasam liber jumatate de peluza ca zona de tampon intre galeria noastra si galeria Stelei."

"Vom scoate la vanzare un numar de bilete care sa ne permita ca meciul sa se desfasoare in conditii de siguranta. Nu vrem sa avem evenimente neplacute de care sa raspundem. Asta este situatia. E un stadion cu o infrastructura modesta. Pentru noi ca si conducere, era mai simplu sa spunem: <<asta este stadionul, nu ne permite sa jucam pe Areni si mutam meciul la Botosani>>, dar am facut toate aceste eforturi pentru suceveni”, a spus Danut Perja, managerul sportiv al Forestei, conform gazetasv.ro.

Pentru meciul de joi, Foresta Suceava va inchiria o nocturna mobila, dar si o tabela electronica.

Foresta Suceava - Steaua e joi seara la ProTV, ora 21:30.

Modifică setările cookies