Matematica tepei. 2000 de abonati DEGEABA. Cum au ajuns fanii Stelei sa piarda bani la fiecare meci

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 09:17

	Matematica tepei. 2000 de abonati DEGEABA. Cum au ajuns fanii Stelei sa piarda bani la fiecare meci

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

In orice tara civilizata, Steaua pierde acest proces cu suporterii la Oficiul de Protectie a Consumatorilor.

In timp ce cluburile din principalele campionate ale lumii se lupta sa obtina tot mai multi abonati oferindu-le servicii personalizate si beneficii pe tot parcursul sezonului, la Steaua aceasta regula nu exista.

2000 de abonati a strans Seaua in acest sezon, o cifra extrem de mica mai ales daca vorbim despre campioana Romaniei si reprezentanta Ligii I in Liga Campionilor.

Conform unui calcul facut de Gazeta Sporturilor, cei 2000 de abonati ai Stelei nu au obtinut nicio reducere in urma achizitiei abonamentului ci, mai mult, au pierdut bani consistenti.

Matematica arata simplu. Daca la peluze un abonament a costat 199 de lei, pretul mediu pentru bilete luate separat la 17 meciuri de acasa ale Stelei in acest sezon ar costa 135 de lei, ceea ce inseamna o pierdere de 64 de lei pentru fiecare abonat.

Acest calcul se pastreaza si in cazul unui abonament la tribuna a doua. Fanii care au platit la inceputul sezonului 449 de lei nu au realizat ca daca ar fi cumparat cele 17 bilete inainte de fiecare meci ar fi cheltuit 275 de lei, cu 174 de lei mai putin.

Culmea, unul dintre beneficiile pe care un abonat al Stelei le avea nici nu a mai contat in acest sezon. Abonatii au prioritate la biletele pentru Champions League, insa meciurile nu s-au jucat cu casa inchisa, astfel accesul la bilete a fost fara restrictii oricum.

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi la Festivalul ”Săptămâna Haferland” din Brașov GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies