"Sa nu mai zica nimic!" MASACRU CU STEAUA! FCSB i-a SPULBERAT pe pustii de la Steaua de doua ori intr-o zi: 8-1! Cine e noul MESSI pe care Becali l-a adus gratis

FCSB a trecut de Steaua cu 8-1 in ambele derby-uri jucate ieri in Liga Elitelor.

A fost 8-1 atat la U19, cat si la U17! Desi are numai 16 ani, Adrian Nita joaca la U19. A fost si cu echipa mare in doua cantonamente, in Spania, iarta trecuta, si la Brasov, inainte de startul actualului sezon. Nita a dat un gol si a contribuit decisiv la alte 4 (3 assisturi si un penalty scos). I-a innebunit cu driblingurile pe jucatorii de la CSA. Fotbalistii de la Steaua au putut doar sa-l faulteze: Nita a obtinut 3 galbene pentru adversari in 4 minute.

"A fost un derby, ne-am unit ca sa-i batem. Ati vazut ce situatie e acum intre cele doua cluburi... Sa nu mai spuna nimic acum, 8-1! Incerc sa joc cat mai bine, stilul meu e spectaculos. M-au ajutat mult cantonamentele cu echipa mare, am fost bagat in seama. Pintilii m-a ajutat mult, ne intelegem foarte bine, la fel si cu Morutan. Messi e modelul meu. Cateodata imi ies lucrurile pe care le face si el, incerc sa il copiez pe cat posibil, ma uit la filmutele. Sper sa fiu la echipa mare in cel mai scurt timp posibil, dar mai am de lucru pentru asta", a spus Nita pentru PRO TV.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT