Martinus a refuzat oferta Stelei! CLAUZA a fost cauza: "Nu mi se pare corect" Suma URIASA fixata de Becali pentru un transfer

Martinus a refuzat oferta Stelei! CLAUZA a fost cauza: "Nu mi se pare corect" Suma URIASA fixata de Becali pentru un transfer

Steaua rateaza o noua tinta importanta din aceasta vara! Martinus nu s-a inteles cu Becali la bani si a refuzat oferta campioanei!

"Mai bine joc cu Botosani in Europa League!", i-a transmis Martinus lui Becali cand a vazut ce oferta ii pune pe masa patronul Stelei. Botosani acceptase oferta de 250.000 de euro, insa jucatorului nu i-a convenit salariu si a cerut si prima de semnatura. In plus, Becali a vrut sa-i fixeze clauza de 10 milioane de euro pentru transfer!

Martinus a parasit azi Romania si a anuntat ca mai ramane un an la Botosani, pe care vrea s-o duca in grupele Europa League.

"Cateodata trebuie sa te gandesti la tine si sa nu te multumesti cu orice. Imi doream sa merg la Steaua, dar daca nu e bine pentru mine si pentru Botosani, atunci e cazul sa ne oprim aici. E mai bine sa nu merg la Steaua.

Poate cei de la Botosani au fost multumiti de oferta, dar pentru mine nu ar fi fost bine sa accept. Am incredere in mine, stiu ce vreau si ce pot, eu nu cred ca m-au apreciat destul cu ce m-au oferit. Ei doreau sa ma cumpere cu 250.000 de euro si sa ma vanda cu 10 milioane de euro. Nu e corect.

Nu e bine sa spui niciodata, dar pentru moment merg in Austria si ma concentrez pe Europa League cu Botosani, Jucam in Europa, trebuie sa fim concentrtati. Eu trebuie sa joc bine acum pentru ca mai am un an de contract si vom vedea mai departe ce urmeaza", a declarat Martinus. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 11 aprilie. 3.302 cazuri noi și 129 de decese
BRAT
Modifică setările cookies