Marian Iancu Poli Timisoara Superliga

Marian Iancu nu mai poate sa faca NICIODATA apel la TAS! Ce razboi a pierdut AZI cu o echipa din liga a 4-a

Pentru Iancu, asta e infrangerea la care nu se astepta NICIODATA! A pierdut la TAS! :)

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Aprilie 2014, 19:09
Data actualizarii: Miercuri 23 Aprilie 2014, 19:09

Fostul sef al Politehnicii Timisoara a facut plangere la Tribunalul de la Lausanne pentru a interzice folosirea numelui, a imnului, a culorilor si a oricaror alte elemente care ar ar fi putut prejudicia societatea comerciala detinuta de el. Chiar daca aceasta se afla in insolventa si e condusa de un administrator judiciar, Iancu a solicitat plata unei sume de 983.000 de euro ca despagubire.

Intr-un comunicat publicat pe pagina oficiala de Facebook a lui ASU Politehnica Timisoara, clubul din liga a 4-a detinut de suporteri, se anunta ca Iancu a pierdut speta la TAS!

Instanta elvetiana a anuntat ca Iancu nu avea posibilitatea de a se adresa TAS, avand in vedere ca ca nu exista clauza compromisorie care sa lege partile. Adica, Iancu nu se mai poate folosi in acest moment de prevederile statutului FRF care ii da acces la relatia cu TAS. Pe langa decizia defavorabila, Iancu trebuie sa mai plateasca si 1500 de franci catre ASU Poli Timisoara pe langa cheltuielile de arbitraj, suportate de societatea in insolventa Politehnica Timisoara SA.

Sursa comunicat: Facebook ASU Poli Timsioara

Modifică setările cookies