Marian Iancu laudă un patron din Liga 1: ”Face ce trebuie să facă”

Marian Iancu Mihai Rotaru Poli Timisoara Universitatea Craiova Superliga Marian Iancu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 21:14
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 21:14

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara, a lăudat unul dintre acționarii din Liga 1.

Condamnat în 2014 la 14 ani de închisoare, fiind acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani în dosarul RAFO, Marian Iancu a fost eliberat pe 27 iunie 2022, cu șase ani mai devreme decât termenul anunțat.

Omul de afaceri îl laudă pe Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, despre care spune că ”face ce trebuie să facă” la echipa sa.

Marian Iancu, despre Mihai Rotaru: ”Face ce trebuie să facă”

„Rădoi și-a asumat în mod total și dreptul de a lua măsuri radicale, represive, la Craiova. Și ce a făcut? L-au eliminat. El depinde de jucători și de rezultatele lor. A intervenit Rotaru și face ce trebuie să facă, trebuie să facă curat, să intervină dur, cel care nu depinde de jucători, care poate să le arate jucătorilor 'Tu ești bun, tu ești rău, tu te angajezi, tu nu te angajezi, tu ești motivat, tu nu ești motivat”. 

Poate să ia măsurile astea, chiar dacă e la înțelegere cu antrenorul. Doar că Neagoe nu trebuie să apară el. Vorbesc la modul general, trebuie să meargă la conducere, la patron, să spună că sunt nemotivați, sunt grupulețe. El trebuie să intervină după aia”, a spus Marian Iancu, în GSP.

Mirel Rădoi a rezistat aproape patru luni pe banca Universității Craiova, timp în care a bifat 21 de meciuri. Zece s-au terminat cu victoria oltenilor, cinci s-au încheiat la egalitate și șase au fost înfrângeri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!