Superliga

Macar in amicale! Chipciu a dat o dubla intr-un meci cu Tunari! Bakalli si Diarrasouba au intrat si ei in Steaua 4-0 Tunari

Steaua s-a impus intr-un meci amical cu 4-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Septembrie 2015, 19:49
Data actualizarii: Joi 17 Septembrie 2015, 19:55

Steaua a disputat joi dupa-amiaza, la Buftea, o partida amicala impotriva celor de la CS Tunari, pe care au castigat-o cu 4-0. "Golurile campioanei Romaniei au fost inscrise de Alexandru Chipciu (10 si 30), Aymen Tahar (24) si Cristian Ontel (87), in timp ce Stanciu, Hamroun, Popa, Tudorie sau Tade au ratat alte ocazii foarte bune de a inscrie.", scrie pe pagina oficiala a Stelei.

Chipciu a marcat intr-un singur meci in acest inceput de sezon, cu Pandurii, acolo unde a dat o dubla. In rest, mijlocasul Stelei a lovit de mai multe ori bara, ratand ocazii mari in aproape fiecare meci disputat.

In prima repriza a amicalului, Mirel Radoi a mizat pe urmatoarea formula de echipa: Nita - Rapa, Varela, Tosca, Guilherme - Filip, Tahar - Popa, Hamroun, Stanciu - Chipciu. Singura modificare in prima parte a fost introducerea lui Cojocaru in minutul 30, in locul lui Nita, tanarul goalkeeper fiind inlocuit, la randul sau, in minutul 60, de Poiana.

In partea secunda, ros-albastrii au inceput astfel: Cojocaru - Alcenat, Papp, Carp, Aldea - Sulley, Breeveld - Mihalcea, Tudorie, Enceanu - Tade. Pe parcursul jocului au mai intrat in teren Bakalli, Ontel (care a inchis tabela) si Diarrasouba.

Modifică setările cookies