”M-a sunat Șucu”. Acționarul Rapidului a negociat personal cu Becali pentru un jucător de la FCSB. Ce răspuns a primit

dan sucu FCSB Gigi Becali Malcom Edjouma Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Iunie 2023, 22:24
Data actualizarii: Vineri 09 Iunie 2023, 22:24

Rapid a vrut să dea încă o lovitură și să transfere încă un jucător de la FCSB.

După ce a început campania de transferuri cu Christopher Braun (de la CFR Cluj), Omar El Sawy (de la FK Csikszereda) și Răzvan Oaidă (liber de contract după despărțirea de FCSB), Rapid l-a vrut și pe Malcom Edjouma (26 de ani), unul dintre titularii FCSB-ului din sezonul recent încheiat.

Gigi Becali a dezvăluit cum au decurs negocierile cu oficialii din Giulești. Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, s-a implicat personal și l-a contactat pe omologul său de la FCSB, dar s-a lovit de un refuz.

Becali nu-și dorește să-și vândă jucătorii importanți la rivalele din campionat, astfel că a blocat orice negociere.

Gigi Becali: ”M-a sunat Șucu”

„M-a sunat Șucu. M-a întrebat dacă au vreo șansă pentru Edjouma. I-am spus că pentru mine e un prieten, doar că la fotbal nu e pe prietenii. La fotbal suntem în război. Și nu dăm jucători la adversari. 

Dacă e gratis, ți-l dau. Pe jucători pe care îmi pun eu nădejdea... Nu îi dau la adversari. Edjouma e un jucător care are experiență, care are caracter. Nu știu dacă îl luam cu el în teren, dar el e altceva!”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Edjouma a fost unul dintre jucătorii importanți de la FCSB în sezonul recent încheiat. A bifat 40 de apariții, reușind să marcheze 11 goluri, cifră la care se mai adaugă trei assist-uri.

Pancu nu crede că Rapid poate cuceri titlul

Daniel Pancu este de părere că la Rapid este foarte greu să se vorbească despre titlu, deoarece este un club care nu are tradiţie în a câştiga campionate.

„Rapid are nevoie de transferuri şi sunt convins că vor mai veni jucători. La Rapid e foarte greu să se vorbească despre titlu, e o presiune foarte mare. Rapid e un club care nu are tradiţie în a câştiga campionate. 

Într-o sută de ani sunt doar trei titluri. Într-adevăr, de multe ori Rapid a terminat pe locul 2, şi eu ca jucător am trei sau patru clasări pe poziţia secundă. 

Sigur că obiectivul va fi un loc în primele 3, sigur că echipa îşi doreşte să crească, iar în momentul de faţă cei de acolo au parte de toate condiţiile. Dar cred eu că a vorbi despre titlu la Rapid de la început de sezon e greu”, a spus Daniel Pancu, fost jucător şi antrenor al formaţiei giuleştene.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!