Liga 1

LPF a refuzat amânarea meciului Universitatea Craiova - Rapid! Câți jucători au oltenii acum la dispoziție

Universitatea Craiova se confruntă cu numeroase probleme de lot după întoarcerea din cantonament.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 22:18
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 22:19

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a declarat, miercuri, că mai puţin de zece jucători din lot sunt apţi în acest moment, ca urmare a apariţiei unor noi cazuri de infectare cu coronavirus. Printre cei infectaţi se numără şi Dan Nistor.

Universitatea Craiova, mai puțin de 10 jucători apți

“Mai avem încă doi jucători care au fost găsiţi pozitiv, plus încă un membru al stafului. Meciul cu Rapid... chiar nu ştim ce să spunem. Chiar dacă să sperăm că vor fi negativi la ora meciului totuşi este inuman să-i aduci după doar zile de la ieșirea din izolare și să-i pui să joace.

Astăzi avem sub zece jucători apţi. Pe lista B noi avem undeva la cinci jucători. Echipa a doua nu este pe lista B, dacă erau pe lista B îi foloseam. Toţi sunt asimptomatici, asta e singura veste bună. Nu este deontologic să spunem numele lor. Noi avem o rată de vaccinare de sută la sută”, a spus Rotaru la Digi Sport.

El a precizat că Universitatea Craiova a solicitat ca partida de sâmbătă cu Rapid să fie amânată pentru marţi, însă LPF a refuzat.

Duminică, Mihai Rotaru anunţa că echipa olteană are 14 jucători infectaţi cu coronavirus.

Echipa Universitatea Craiova are programat sâmbătă, la ora 20.00, meciul de pe teren propriu cu FC Rapid, contând pentru etapa a XXII-a a Ligii 1.

News.ro

Modifică setările cookies