federico piovaccari Liga Campionilor Pantelis Kapetanos Steaua Tudorel Stoica Superliga

LOVITURA pentru Piovaccari! "Nu stie sa dribleze, a dat goluri prin ALUNECARE!" Italianul si jocul Stelei au fost facute KO:

► Ei cu chinul, noi cu check-in-ul! Premiera in Romania! Primul TALK SHOW LIVE pe Facebook, vineri 21:00!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Octombrie 2013, 19:38
Data actualizarii: Joi 10 Octombrie 2013, 19:37

La meciurile decisive ale Stelei in Liga, dubla cu Basel, toata echipa sta din doar doi jucatori de atac: Piovaccari si Kapetanos. Bine, il putem pune si pe Tatu, insa cifrele sale vorbesc de la sine. Oricum, indiferent de competitie si miza, Steaua mizeaza cel mai mult pe italian, in vreme ce grecul Kapetanos pare sa nu-si regaseasca pentru moment forma care l-a consacrat la primul contract cu Steaua.

"Eu nu cred ca Piovaccari - poate ca sunt prea batran, ruginit, invechit - dar eu nu il vad ca jucator pentru Steaua. Intr-adevăr, a marcat in campionat, dar este un campionat slab. Asta este parerea mea, cat ma pricep eu la fotbal si cat l-am vazut eu jucand pe Piovaccari, nu mi se pare un jucator care sa fie platit cu 700 de mii de euro.

Sunt mai multe lucruri care nu imi plac, vad ca nu poate sa dribleze si el macar un adversar. Este un jucator de forta, de careu, dar ar trebui mult mai mult. Eu sunt obisnuit cu jucatori tehnici, care sa elimine un adversar, doi, sa stie sa faca o combinatie. In campionatul nostru se poate descurca, dar in Europa nu este asa usor. Am vazut ca a dat vreo patru goluri din alunecare", a spus fosta mare glorie a Stelei - Tudorel Stoica, citat de Digi.

In plus, fostul mare jucator a vorbit si despre jocul Stelei din acest an:

"Jocul Stelei nu este nici macar cel care a fost anul trecut. Steaua a pierdut, prin plecarea lui Rusescu, un jucator care de multe ori rezolva meciul printr-o executie. Dadea cate un gol si se rupea jocul. Pana acum, mi se pare ca jocul e blocat, sunt foarte putine goluri marcate in acest campionat. Este o scadere de joc, de evolutie", a mai spus acesta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!