Mircea Sandu FRF Razvan Burleanu Liga 1

LOVITURA pentru Mircea Sandu! Burleanu vrea sa ii dea KO in doar cateva zile! Anuntul care il lasa fara nimic la FRF:

Mircea Sandu este la un pas de a pierde banii si functia de care se bucura in prezent la FRF.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 09:25
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 09:25

La Adunarea Generala Extraordinara de pe 28 iunie, Razvan Burleanu, presedintele FRF are de gand sa incheie orice colaborare cu Mircea Sandu, fortat.

MESAJUL DUR

Burleanu povesteste intr-un interviu oferit celor de la ProSport ca nu-l mai vrea pe 'Nasul' la Federatie.

"Membrii afiliati au transmis pe 5 martie un mesaj clar de schimbare, un mesaj pe care Mircea Sandu nu vrea sa-l inteleaga. Ati vazut modul in care Mircea Sandu a condus Federatia Romana de Fotbal atatia ani, ati vazut prime acordate pentru necalificare si probabil veti afla, cand auditul va fi gata, de costuri pe care intr-un alt context nu ni le-am putea imagina, ma refer la costuri de infrastructura sportiva, la cheltuieli suportate de Federatie, la niste clauze dintr-un contract al unei persoane care iarasi depasesc bunul simt!

Ma refer la domul Mircea Sandu. Si ma refer la beneficiile pe care le are. Si ma intreb daca domnul Mircea Sandu ar trebui sa mai continue sau nu in functia de presedinte de onoare", a spus Burleanu.

BACKGROUND

In Comitetul Executiv de pe 5 martie, intrunit inaintea Adunarii generale de alegeri, s-a stabilit ca Mircea Sandu sa aiba, in calitate de presedinte de onoare al FRF, o renta viagera in valoare de 75.000 de euro anual, drept de administrare a etajului 2 al unei cladiri a FRF, orice interventie chirurgicala sau recuperare medicala platita de FRF, o limuzina care apartine FRF si benzina decontata indiferent de numarul de kilometri parcursi, telefon, personal anjagat cu salarii in limita a 5.000 de lei lunar, deplasari la meciurile echipei nationale cu decontarea cazarii la hotel de cinci stele si diurna de 500 de euro pe zi. Intre timp, Mircea Sandu a renuntat la 25.000 de euro, la secretara si la limuzina.

"Mie sa-mi fie teama de el? Pentru ce sa-mi fie teama mie?", a incheiat Burleanu.

Modifică setările cookies