Liga 1

Lovitura pe care DOAR Steaua o poate da: "Sunt singurii care-l pot lua de acolo!" BIJUTERIA Rapidului, lobby din partea unui conducator din Liga 1

►Bate Cupa in direct la PRO TV: STEAUA - POLI, miercuri 20:00 si RAPID - PETROLUL, joi 20:30! Vezi AICI programul!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Octombrie 2013, 19:05
Data actualizarii: Duminica 27 Octombrie 2013, 19:15

Rapidul continua lupta pentru revenirea pe prima scena a fotbalului romanesc, iar unul dintre pustii care a pus umarul la ultimele victorii ale giulestenilor este Alex Ionita II, fotbalist care a devenit deja un idol printre fanii de langa Podul Grant.

Cu evolutii extrem de apreciate si cu goluri 'de 3 puncte' pentru Rapid, Alex Ionita a atras deja privirile mai multor conducatori din fotbalul romanesc, printre care si Dinu Gheorghe, presedintele Astrei, cel care spune ca l-ar lua oricand la Giurgiu.

"Il cunosc bine pe Ionita, este un jucator extraordinar. Nu cred ca in acest moment este transferabil. Eu sunt un fan al acestui copil, dar nu cred ca Rapid l-ar ceda pe o suma pe care Astra o poate plati. Poate de la noi, din Romania, doar Steaua l-ar putea lua", a spus Dinu Gheorghe in direct la Sport.ro

Desi presedintele Astrei il vede pe Ionita drept unul dintre cei mai promitatori jucatori din fotbalul romanesc, spunand ca poate fi o solutie extrem de interesanta pentru Steaua, Helmuth Duckadam, presedintele de onoare al Stelei, spune ca nu este momentul pentru un astfel de transfer.

"Noi trebuie sa ne folosim proprii jucatori. Avem fotbalisti care au jucat putin sau foarte putin, trebuie sa ii punem si pe ei in valoare, abia apoi sa ne gandim la jucatorii altor echipe", a spus acesta.


Modifică setările cookies