Liga 1

Lovitura finala cu care CFR-ul vrea sa atace grupele Ligii Campionilor: "Daca il aducem, lotul e PERFECT"

Vezi si - OFICIAL | Real Madrid si-a prezentat achizitia de 30.000.000 euro: "Am venit aici asa cum merge un copil la Disneyland"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Iulie 2018, 17:50
Data actualizarii: Miercuri 18 Iulie 2018, 18:05

CFR Cluj, campioana en-titre, este echipa care s-a intarit cel mai mult pentru noul sezon. Formatia din Gruia i-a adus pe Adam Lang, Andrei Radu, Mate Males, Robert Tambe si pe italianul De Luca. De asemenea, Cristi Manea a fost re-imprumutat pentru inca un sezon.

Iuliu Muresan, presedintele CFR-ului, este de parere ca echipa din Gruia s-a miscat cel mai bine pe piata transferurilor si si-a lasat in urma contracandidatele. Totusi, el crede ca lotul mai are nevoie de inca un fotbalist pentru a fi "perfect".

Muresan spune ca CFR-ul cauta inca un fundas central.

"Sunt foarte multe meciuri, se joaca la trei zile si treubie sa avem dubluri de aceeasi valoare pe toate posturile. In atac i-am adus pe De Luca si Tambe, la mijloc pe Males, l-am readus pe Manea si am mai adus un fundas maghiar care va fi foarte util. Si probabil ca vom mai face un transfer. Este vorba despre un fundas central. Lotul este mai bun ca anul trecut si Edi Iordanescu este un antrenor foarte bun. M-am convins foarte rapid de acest lucru. Ne axam mai mult pe posesie acum. Daca mai aducem un fundas central, lotul este perfect", a spus Iuliu Muresan, citat de ProSport.

Modifică setările cookies