Superliga

Lovitura de 1,4 milioane de euro. Becali incearca o "inginerie" prin care sa isi umple conturile dupa un transfer FANTOMA

Transferul lui Mihai Costea la Steaua a fost unul ciudat. Echipa a platit 1,4 milioane de euro pe un jucator care era liber de contract.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Iulie 2015, 09:29
Data actualizarii: Sambata 04 Iulie 2015, 09:33

Universitatea Craiova a intrat in proces de insolventa iar mai multe parti s-au inscris la masa credala pentru a-si recupera datoriile.

Steaua vrea sa isi recupereze banii pe Mihai Costea, jucator pe care a platit 1,4 milioane de euro. Acesta a fost cumparat de Becali de la Mititelu in 2011 insa clubul a fost desfiintat la scurt timp iar jucatorii declarati liberi de contract.

Cum Mihai Costea a fost un esec total la Steaua, jucand doar 35 de meciuri in 4 ani, Becali vrea sa isi recupereze investitia, considerand ca a platit degeaba 1,4 milioane de euro deoarece jucatorul era liber de contract. Intre timp, jucatorul a plecat si de la Steaua, fiind pus pe liber.

O alta datorie, mult mai mare insa, o are de recuperat Victor Piturca, cel care cere nu mai putin de 7 milioane de euro de la Craiova, in timp ce Fisc-ul are de recuperat 3,5 milioane de euro.

Modifică setările cookies