Lovitura care il poate trimite dupa gratii! Parchet: Condescu si-a insusit necuvenit 5 milioane de lei, ca presedinte la Pandurii

Lovitura care il poate trimite dupa gratii! Parchet: Condescu si-a insusit necuvenit 5 milioane de lei, ca presedinte la Pandurii

Marin Condescu a fost trimis astazi in judecata pentru spalare de bani, inselaciune si delapidare

Marin Condescu, trimis in judecata astazi pentru spalare de bani, inselaciune si delapidare, este acuzat ca, in calitate de presedinte al clubului Pandurii Targu Jiu, si-a insusit peste 5 milioane de lei in mod necuvenit, prin folosirea unor contracte de imprumut sau contracte de cesiune creante false.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul Tribunalului Gorj, fostul presedinte al clubului Pandurii Targu Jiu Marin Condescu si adjunctul acestuia Viorel Temelescu au fost trimisi in judecata, marti, de procurorii gorjeni, dosarul fiind trimis spre judecare Tribunalului Olt.

Marin Condescu este acuzat de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals, delapidare si spalare de bani, iar Temelescu, de complicitate la inselaciune si uz de fals.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile anticaniculă implementate în București. Sunt două puncte mobile cu apă și dezinfectant, și alte șase fixe
BRAT
Modifică setările cookies