LINISTE la Petrolul! Mutu si Zicu au rezolvat si vestiarul! Dezvaluire despre ce se intampla la club dupa VENIREA lor:

Autor: Sport.ro
Joi 16 Ianuarie 2014, 17:38

	LINISTE la Petrolul! Mutu si Zicu au rezolvat si vestiarul! Dezvaluire despre ce se intampla la club dupa VENIREA lor:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Mutu si Zicu au venit la Petrolul pentru a ajuta echipa sa ia campionatul. Mutarile sunt importante, insa la Ploiesti sunt mai multi jucatori ce raman fara contract din vara viitoare, asa ca presedintele CA Petrolul, Dan Capra a oferit detalii:

"De la prima intalnire am rezolvat partea financiara cu Zicu, el avea ceva in cap, eu aveam ceva in cap, am vorbit foarte putin, iar oferta mea era buna. Gand la gand cu bucurie.

Deocamdata nu pleaca nimeni, sunt doar tatonari, nici Hamza, nici nimeni nu pleaca pentru moment. Cu mare parte dintre cei carora le expira contractele la vara am discutii, cu unii ne-am inteles deja. Albin e printre ei, dar rezolvam. Sunt mai multi in situatia asta, nu stiu sa va dau o cifra clara.

Despre numirea lui Mutu capitan la echipa, eu nu ma bag, nu ma intereseaza aspectele acestea, antrenorul e responsabil", a spus Dan Capra la Sport.ro

Se observa deci o schimbare de atitudine a restului jucatorilor dupa venirea lui Mutu la echipa. Fiind jucatorul cu CV important, iar planurile sale sunt sa ia campionatul alaturi de Petrolul, sefilor le e mult mai usor sa negocieze cu restul jucatorilor ramanerea la echipa.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies