Liga I nu se mai vede la Romtelecom! Mesajul primit de 1,3 milioane de romani inaintea celei de-a doua etape din noul sezon

Autor: Sport.ro
Joi 31 Iulie 2014, 14:41

	Liga I nu se mai vede la Romtelecom! Mesajul primit de 1,3 milioane de romani inaintea celei de-a doua etape din noul sezon

1,3 milioane de romani au avut ocazia sa vada doar o etapa a Ligii 1 LIVE, providerul Romtelecom anuntandu-i astazi ca a scos Look TV si Look Plus din grila.

Abonatii Romtelecom/Dolce au avut parte de o surpriza neplacuta in dimineata zilei de joi, circa 1,3 milioane de romani fiind anuntati de cablist ca posturile Look TV si Look Plus, detinatoarele drepturilor de transmisie, au fost scoase din grila.

Look TV si Look Plus, cele doua posturi care asigura transmisia meciurilor din Liga I, dupa ce au achizitionat drepturile pentru urmatorii 5 ani, au fost scoase din grila de unul dintre cei mai importanti provideri de pe suprafata Romaniei, dupa ce negocierile cu Romtelecom nu s-au concretizat.

Daca RCS/RDS a anuntat ca nu va introduce in grila de programe cele doua posturi, ceilalti provideri importanti, UPC, NextGen, Romtelecom si Orange TV au intrat la discutii cu televiziunea detinuta in trecut de Arpad Paszkany. Cu toate acestea, Romtelecom a mentionat inca de la inceputul lunii ca posturile vor fi pastrate in grila pana la finalizarea discutiilor, urmand ulterior sa fie scoase daca nu se va ajunge la o intelegere.

Astfel, abonatii au fost instiintati astazi, prin intermediul unui mesaj pe TV, ca retransmisia celor doua posturi a fost sistata pentru moment.

"Pana in acest moment, Romtelecom si detinatorii canalelor Look TV si Look Plus nu au ajuns la un acord privind retransmiterea acestor programe. Speram sa incheiem negocierile in avantajul dumneavoastra si astfel sa va putem oferi in cel mai scurt timp acces la cele doua canale mentionate", se arata in comunicatul Romtelecom.


SURSA FOTO: Prosport.ro

In acest moment, negocierile sunt inca in desfasurare, iar transmiterea celei de-a doua etape a Ligii I este inca sub semnul intrebarii.

Romtelecom are in acest moment circa 1,3 milioane de abonati in Romania.

609,5 milioane de euro a incasat compania in 2013

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies