Ceahlaul vrea sa joace in Europa League: "Orice se poate intampla. Sunt multe cluburi in insolventa"

Ceahlaul vrea sa joace in Europa League: "Orice se poate intampla. Sunt multe cluburi in insolventa"

Liga I e mereu plina de surprize. Echipe aflate la retrogradare vor sa joace in cupele europene in sezonul urmator! 

Dupa Chiajna si Pandurii, Ceahlaul a decis sa isi depuna dosarul la UEFA pentru participarea in cupele europene in sezonul urmator. Nu a contat faptul ca Ceahlaul e la 7 puncte de salvare! 


"Massone a insistat sa depunem dosarul pentru UEFA. Chiar daca situatia noastra in clasament nu este una tocmai buna acum, avem sanse reale ca echipa sa se salveze de la retrogradare si, cine stie, poate prindem o participare in cupele europene. Mai sunt multe puncte puse in joc si pana la final se pot schimba multe. In conditiile in care sunt atatea echipe in insolventa in Liga I, din toamna, orice e posibil", a spus presedintele clubului, Viorel Mastacaneanu.

Oficialul formatiei nemtene a afirmat ca stadionul din Piatra Neamt poate gazdui meciuri europene intercluburi. "Din punct de vedere al stadionului, nu sunt probleme. Daca alte cluburi au probleme, din acest punct de vedere, noi stam bine. Nu trebuie sa jucam in alta parte. Stadionul nostru poate gazdui meciuri internationale intercluburi pana in faza sferturilor de finala", a completat Mastacaneanu.

Dupa disputarea a 23 de etape, Ceahlaul ocupa locul 16, cu 19 puncte, la sase puncte de ultima echipa care va evolua si in sezonul viitor al Ligii I.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Jaf din bani publici”. Guvernul taie finanțarea de 1 milion de euro pe an pentru Krivoi Rog
BRAT
Modifică setările cookies