Laszlo Diosezgi a rupt tăcerea după ce FCSB l-a transferat pe Marius Ștefănescu

Laszlo Diosezgi FCSB marius stefanescu Superliga Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 12:10
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 12:09

Marius Ștefănescu a fost a treia mutare efectuată de gruparea roș-albastră în perioada de mercato din această vară.

FCSB a câștigat titlul în ediția 2023/24 și va evolua la începutul stagiunii următoare în tururile preliminare din UEFA Champions League. În acest sens, formația diriajtă de Elias Charalambous a fost nevoită să se întărească.

Mai întâi, FCSB i-a adus pe David Kiki și pe Daniel Popa. Ulterior, campioana a pus sigiliu și pe mutarea lui Marius Ștefănescu de la Sepsi OSK, în ciuda faptului că Laszlo Diosezgi, patronul covăsnenilor, a tot declarat că nu ar vrea să-l lase pe jucător la un club din SuperLiga.

Laszlo Diosezgi a rupt tăcerea după ce FCSB l-a transferat pe Marius Ștefănescu

Totuși, acest lucru s-a întâmplat, iar Diosezgi a revenit cu noi dezvăluiri despre transferul lui Ștefănescu la prima clasată. Patronul a mărturisit că Bernd Storck l-a implorat să-l lase pe jucător să plece, dar și ce i-a spus Ștefănescu.

”Acum un lucru e sigur - dacă un jucător vrea să plece, poate pleca prin orice mijloace. Noi degeaba avem contract, jucătorul tot poate. Am stat mult și ne-am gândit. Ne-a implorat Bernd Storck să-l lăsăm să plece, că nu mai e cu capul aici.

Mi-au zis că știu că mi-am dat cuvântul, dar că jucătorul e un tânăr care a cochetat cu naționala României.

Că e vorba de viața lui și că nu sunt un Dumnezeu să nu-l las la FCSB. Ștefănescu mi-a zis că mai bine renunță la fotbal decât să joace tot la noi”, a spus Laszlo Diosezgi, potrivit DigiSport.

FCSB, în perioada de mercato

Antrenor - Elias Charalambous (confirmat)

Veniri - Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.31 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)

Plecări - Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia / împrumutat)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!