Lacatus: "Daca vor sa castige, jucatorii mei trebuie sa uite de Steaua!"

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Decembrie 2009, 16:09
Lacatus: "Daca vor sa castige, jucatorii mei trebuie sa uite de Steaua!"

Marius Lacatus crede ca Vaslui poate sa invinga pe Otelul doar daca jucatorii sai vor pune in permanenta presiune, fara a da posibilitatea echipei adverse sa-si creeze ocazii.

"Astept ca reactia jucatorilor dupa meciul pierdut in Ghencea sa fie una pozitiva astfel incat sa putem obtine toate cele trei puncte in meciul de duminica. Trebuie sa trecem peste esecul greu de digerat cu Steaua, avand in vedere ca am pierdut in prelungirile partidei, si sa invingem Otelul".

"Cei de la Galati practica un fotbal bun si spectaculos, chiar daca rezultatele sunt sub asteptarile conducerii clubului. Otelul este o echipa careia ii place fotbalul si de aceea nu trebuie sa le dam posibilitatea adversarilor nostri sa-si creeze ocazii, tinandu-i in permanenta sub presiune", a declarat, sambata, Marius Lacatus.

Tehnicianul vasluienilor crede ca afirmatia lui Dorinel Munteanu, conform careia antrenorul Otelului se teme mai mult de proprii jucatori in meciul de duminica, vine pe fondul unor "lucruri negative" care sunt in jocul echipei adverse de care FC Vaslui ar trebuie sa profite.
 

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT