Liga 1

La un PAS de BUCURIE: Rapid poate ramane in Liga 1! 3,5 milioane de euro costa un viitor mai bun! "Stati in joc de glezne, va fi liniste!"

Rapid este la un pas sa ramane in Liga 1, decizie de care o mai despart doar cateva zile. Pana atunci, Copos si Cristescu s-au inteles la bani si au semnat un precontract.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2013, 09:09
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2013, 09:46

"Ii multumesc domnului Dragomir pentru ca face toate eforturile pentru ca Rapid sa fie si la anul in prima liga", a fost prima declaratie a lui Cristescu, venit la sarbatoarea de 90 de ani a Rapidului.

Pana la urma, vestile bune nu vin numai de la UEFA. Dupa ce Steaua si-a asigurat inca o participare in CL, si Rapidul are sanse mari la o bucurie nesperata.

Giulestenii pot fi ultimii pe lista celor care ies bine dupa deciziile din birouri, de data asta ale celor din Romania.

"Dupa ultimul Comitet Executiv absolut toate cluburile din Liga I, atat cele care din punct de vedere sportive nu au indeplinit criteriile cat si cele care nu au indeplinit conditiile de licentiere trebuie sa fie pregatite. Pentru ca nu stiu ce se va intampla in Comitetul Executiv din 5 sau 6 iulie. Asa cum am anuntat, astazi s-a intrunit pentru prima data un comitet de lucru condus de cei doi secretari generali, de la federatie si liga, cu juristii. Eu vreau sa vina in Comitetul Executiv cu propuneri viabile, pe criterii, pe argumente, pe eventuale interpretari ale legislatiei din Romania sau din alte tari.

Eu sper ca decizia Comitetului Executiv sa fie una echilibrata, in litera, dar si in spiritul legii sportive si sa acopere toate nevoile care vor fi conatatate si care sa aduca in final liniste. Avem nevoie de liniste. Toate cele sase echipe trebuie sa fie în joc de glezne. Daca se voteaza 18 echipe si Cluj obtine la TAS o decizie favorabila mai ramane un singur loc, care trebuie vazut pe ce criterii si argumente poate fi atribuit si cine beneficiaza de acest loc. Nu e usor. Eu am avut un punct de vedere, pe care l-am exprimat. Sper ca lucrurile sa se adune usor", spunea Mircea Sandu marti.

Apoi, la cateva ore dupa petrecerea de 90 de ani a Rapidului, Cristescu a iesit la TV si a spus:

"Gata, puteti sa anuntati ca sunt noul patron al Rapidului. E suta la suta! Acum mai ramane doar ca avocatii sa redacteze contractul de vanzare-cumparare si sa-l semnam", au fost vorbele noului patron, asta in ciuda faptului ca ieri dimineata au mai aparut inca 3,5 milioane de euro datorii, pe care nici Copos nu si le putea explica.


Modifică setările cookies