LA LIMITA! Opt stelistii pot fi suspendati daca iau galben cu Pandurii! Radoi poate ramane fara variante pentru primul "11"

LA LIMITA! Opt stelistii pot fi suspendati daca iau galben cu Pandurii! Radoi poate ramane fara variante pentru primul "11"

Stelistii au ajuns la limita cartonaselor galbene in acest campionat. Nu mai putin de 8 jucatori sunt in pericol de suspendare daca sunt avertizati, iar Steaua are cateva etape grele in urmatoarele meciuri.

Varela, Chipciu, Muniru, Tosca, Popa, Tahar, Guilherme si Rapa sunt la limita cartonaselor rosii, si vor si suspendati in meciul urmator cu CFR Cluj. Steaua joaca in urmatoarele meciuri in Liga I cu Pandurii, CFR, Botosani, Dinamo, Astra si ASA, toate fiind considerate partide de maxima importanta, cu exceptia celei cu FC Botosani.

Suspendarile ii pot da batai de cap lui Radoi. Acesta are si jucatori accidentati, ca Enceanu si Tade, iar eventualele suspendari il pot forta sa joace cu jucatori tineri in prima echipa. Cel mai mare pericol este pe postul de fundas stanga, unde Guilherme nu are rezerva, Tosca fiind folosit fundas central in acest sezon de Radoi.

Primul "11" al Stelei fara suspendari:
Nita - Rapa, Varela, Tosca, Guilherme - Filip, Kharja, Stanciu - Popa, Chipciu, Hamroun

Cum ara arata Steaua daca toti cei 8 ar fi suspendati:
Nita - Alcenat, Papp, Carp, Aldea - Breeveld, Kharja, Stanciu - Mihalcea, Tudorie, Hamroun.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies