"L-am servit pe nea Puiu toata viata" Hagi a trecut pe modul RAZBOI. Ce trebuia sa ia Iordanescu la Euro: "De ce nu? Ca e la Hagi"

"L-am servit pe nea Puiu toata viata" Hagi a trecut pe modul RAZBOI. Ce trebuia sa ia Iordanescu la Euro: "De ce nu? Ca e la Hagi"

Marti, 27 septembrie: Borussia Dortmund - Real Madrid, in direct la ProTV!

Gica Hagi continua razboiul cu FRF. Dupa ce i-a acuzat pe selectionerii de la nationalele de juniori ca nu iau jucatori de la Viitorul pentru a nu-i promova lui interesele, Hagi l-a acuzat direct si pe Iordanescu, despre care a spus ca nu a vrut sa il ia pe Tanase la Euro desi era cel mai bun tanar jucator din Liga I.

"L-am servit pe nea Puiu toata viata, dar a facut-o. Cel mai tanar, cel mai bun in play-off, 16 goluri, 6 pase. Si vine copilul si intreaba "ce trebuie sa mai fac, ca sa ajung si eu sa car mingile la Europene, sa fiu al 23-lea?". De ce nu? Ca e la Hagi. Si nu-l promovam, sa nu vanda Hagi. Sunt multe interese contra mea.

Norocul mea a fost Lucescu. Daca dadeam de astia de acum, cine stie cat mai ramaneam la Constanta. Chiar daca lui nea Puiu o sa-i para rau, sansa mea a fost Lucescu. Nea Puiule, Tase merita convocat! A fost cel mai bun tanar jucator din Romania. Am fost singura echipa care nu a luat un jucator tanar la Euro. De ce? Ca cel mai bun era de la Hagi", a spus Gica Hagi dupa meci.

Iordanescu i-a folosit pe Chipciu si Bogdan Stancu in banda stanga, in cele 3 meciuri disputate la Euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies