"L-am dat pe Stanciu sa ii fac loc lui Tanase" Becali a anuntat TREI transferuri in urmatoarele 3 zile, cu banii de la Anderlecht

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Stanciu la Anderlecht.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 August 2016, 17:25
Data actualizarii: Duminica 28 August 2016, 20:46

"Ei au vrut sa dea 7 milioane si 2 milioane bonus daca joaca 75% din meciuri, si nu am vrut. Le-am zis ca daca au zis 7 milioane de euro la telefon, si inca 2, e clar ca daca vin aici imi dau 8 milioane. Ei au zis ca ne dau 8 milioane plus 2, dar in doi ani. Pana la urma imi dau 4 milioane acum, 3,8 peste 10 luni si inca 2 milioane daca joaca 50%. Am dat 1 milion pe el, toata lumea zicea ca un copil si cum sa dau eu atatia bani. 

Bonusul se ia asa. In urmatorii 5 ani in care joaca la ei, daca bifeaza 50% intr-un sezon, luam 1 milion, daca mai bifeaza intr-un sezon, inca 1 milion si gata. Deci in 5 ani daca joaca 2 sezoane minim jumate din meciuri, luam 2 milioane.

Daca cumva il vand inainte de termen, adica peste un an, sa imi dea toti banii. Daca il vand cu mai mult de 8 milioane.

Eu l-am dat pentru a-i face loc lui Tanase, numarul lui merge la Tanase. Sau Boldrin, ei merita numarul 10.

Vreau sa luam un varf dar pe Alibec nu mai pot sa il iau, cica negociaza cu turcii pentru 3 milioane de euro. Daca nu il dau, eu dau 1,5 milioane de euro pe el. Trebuie sa cautam un atacant de careu, ne-am tot strofocat dar nu am gasit pe nimeni. Ne trebuie un fundas central si un fundas dreapta.

Am vorbit cu aia de la CFR, am dat 300.000 cica nu vor. Jakolis, eu l-am vazut fundas dreapta. Deci un atacant, un fundas central si un fundas dreapta, dar ne trebuie acum repede, ca in 3 zile predam lista pentru grupe ", a spus Gigi Becali la Digi.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies