Alexandru Chipciu Superliga

L-a costat pe Gigi mai mult de 1 milion de euro, insa poate fi o DEZAMAGIRE! Care este DEFECTUL SECRET al lui Chipciu:

Jucatorul pe care Becali a dat mai mult de un milion de euro a impresionat sprin calitatile tehnice, insa are si un mare defect.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2011, 07:40
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2011, 07:45

Alexandru Chipciu a devenit marul discordiei intre Steaua si Dinamo. Steaua a anuntat prima ca l-a luat de la FC Brasov, dinamovistii au produs un litigiu in care l-a revendicat si ea. Insa extrema pe care Becali a dat mai mult de un milion de euro si care a impresionat la Brasov prin calitatile tehnice, ii ingrijoreaza acum pe stelisti din cauza lipsei de rezistenta.

Chipciu a jucat doar pentru Brasov in prima Liga si are 9 goluri in 51 de meciuri. Dincolo de calitatile tehnice cu care a impresionat, dar si a capacitatii lui de a juca pe ambele laturi ale terenului, un fost coleg de la Brasov dezvaluie si un defect important al lui Alex, scrie Gazeta Sporturilor: "Oboseste repede. Adica nu e capabil sa faca ambele faze intr-un meci cu ritm ridicat. Ori ii permiti sa se mai odihneasca in anumite momente ale jocului, ori trebuie sa-l inlocuiesti dupa o ora, o ora si ceva de joc. Altfel, asta e singurul lucru negativ despre el, fiindca are calitati tehnice impresionante: paseaza bine, dribleaza, are sut bun si isi foloseste ambele picioare".

Aceeasi sursa explica si de ce lipsa de rezistenta a lui Chipciu ar putea fi mai greu de corectat: "El se antrena serios si acolo, nu e genul de fotbalist-problema. Deci nu lipsa antrenamentelor il facea sa oboseasca usor".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!