Liga 1

"Keseru nu intra in planurile noastre" Reghe i-a ANULAT trei transferuri lui Becali. A explicat de ce Budescu nu are loc la Steaua

Becali avea mai multe tinte ofensive pentru Steaua, dar Reghe spune ca nu se vor realiza aceste transferuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2016, 12:03
Data actualizarii: Luni 01 August 2016, 12:07

Antrenorul Stelei a anuntat la Sport.ro ca nu il vrea pe Keseru de la Ludogorets si nu are nevoie nici de Budescu, pentru ca pe acel post joaca Nicusor Stanciu.

Mai mult, antrenorul Stelei e sceptic in privinta unei alte tinte puse de patronul Becali: Konate, de la Sparta. Spune ca Steaua nu poate aduce jucatori de la adversara din preliminariile Ligii:

"Keseru nu intra in planurile noastre. Cand ai un jucator ca Stanciu pe pozitia lui Budescu, nu cred ca mai are rost sa aducem un jucator pe acelasi post. Budescu vine dupa o accidentare, dupa o experienta care cred ca nu l-a ajutat sa faca un pas in fata, aceasta perioada cred ca l-a dat inapoi. Dar e un jucator foarte bun, a demonstrat acest lucru. In momentul de fata vrem jucatori care sa ne ajute la urmatorul meci. Cred ca Budescu mai are nevoie de timp dupa accidentare"

"Konate? Depinde. Depinde de anumite lucruri. Cred ca va fi foarte dificil sa aduci jucatori de la Sparta Praga", a spus Reghe.

Acesta a mai vorbit si despre mutarea lui Mitrea, de la Ascoli:

"L-am adus pe Mitrea care va avea drept de joc de astazi. Incercam sa rezolvam pas cu pas toate problemele de la echipa. Incercam sa aducem jucatori care vor juca pe viitor, nu aducem doar de dragul de a aduce.". a mai declarat Reghe la Sport.ro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies