Jucatorul la care Steaua VISA regreta ca NU a ajuns in Ghencea! Singurul POST cu probleme adevarate era ACUM asigurat:

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Ianuarie 2014, 12:31

	Jucatorul la care Steaua VISA regreta ca NU a ajuns in Ghencea! Singurul POST cu probleme adevarate era ACUM asigurat:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Steaua l-a vrut pe Jivko Milanov, fundasul dreapta care a facut meciuri foarte bune la Vaslui.

Dupa negocieri cu Becali si Reghecampf, bulgarul a plecat la Tom Tomsk, in Rusia. El a ales banii, dupa cum recunoaste, pentru ca Steaua nu l-a putut multumi.

"Am venit in Rusia pentru ca sunt bani foarte buni. Am fost 3 ani si jumatate la Vaslui, unde am avut momente foarte bune. Diferenta e ca aici ma bat la retrogradare, acolo ma bateam la titlu. Normal ca a fost mai bine la Vaslui. Am avut oferte de la Steaua, in iarna trecuta si in vara. Am vorbit cu Gigi Becali si cu Laurentiu Reghecampf, dar nu ne-am inteles. Diferenta de bani a fost prea mare si am venit aici. Normal ca era mai bine sa fiu la cea mai iubita echipa din Romania, la Steaua, sa joc in Champions League", a spus Milanov pentru Dolce.

Fundasul dreapta ar fi rezolvat unul dintre cele mai complicate pozitii la Steaua. In ultimii ani antrenorii din Ghencea au avut batai de cap cu acel post, unde s-au accidentat tot mai multi jucatori, iar echipa a improvizat mereu.

Milanov are acum 29 de ani si a jucat timp de trei ani la Vaslui. La Tom Tomsk joaca din iunie 2013. Acum este cotat la 1,2 mil. de euro.

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies