Gica Hagi alexi pitu Farul Constanta Superliga

Jucătorul Farului Constanța, aspru criticat: „Cum să-i faci așa ceva lui Hagi? Trebuie pedepsit!”

Alexi Pitu (19 ani) și-a manifestat frustrarea după ce a fost schimbat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 10:55
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 11:06

În etapa cu numărul 20 din Liga 1, Farul a primit vizita CFR-ului. Chiar dacă au dominat și au avut marile ocazii ale meciului, constănțenii au fost învinși cu 0-2, fiind taxați de Valentin Costache și Alexandru Chipciu. 

În minutul 56, când era condus cu 0-1, Gică Hagi a dorit să schimbe ceva în jocul echipei sale și l-a înlocuit pe Alexi Pitu (19 ani) cu Eduard Rădăslăvescu (17 ani), doar că nici mijlocașul ofensiv nu i-a adus „Regelui” plusul de care avea nevoie. Însă, atunci când a fost schimbat, Pitu a fost foarte afectat și s-a îndreptat nervos către vestiare, Cătălin Anghel încercând să-l oprească.

Iar Ion Crăciunescu nu a putut trece peste gestul tânărului jucător și l-a taxat pentru comportamentul său. 

Crăciunescu: „Te-a folosit chiar și atunci când nu meritai să joci”

„A jucat modest și a fost schimbat, dar gestul lasă mult de dorit. Cum să îi faci așa ceva lui Hagi, omul care te-a crescut, omul care te-a lansat în fotbal și care te-a folosit chiar și atunci când nu meritai să joci.

Mie îmi place de el, are talent, dar astfel de lucruri nu se fac, mai ales în fața omului care te-a crescut și care ți-a dat multă încredere. 

Ce a făcut el nu este normal, trebuie pedepsit și cred că o să aibă o discuție cu Gică despre acest lucru!”, a declarat Ion Crăciunescu pentru digisport. 

În acest sezon, Alexi Pitu a fost utilizat pe Hagi în toate meciurile din Liga 1, iar extrema stângă nu a reușit să marcheze încă, oferind însă 4 pase decisive. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!