Superliga

Jucătorul care și-a dorit cel mai mult în viață ca FCSB să nu ia titlul a fost ofertat de Gigi Becali! 

Gigi Becali a fost interesat de fotbalistul care a declarat în repetate rânduri că este rapidist convins. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 14:22
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 14:22

În 2015, când FCSB a luat ultimul titlu, Alexandru Ioniță (27 ani) a oferit un moment care a ajuns viral. Învins de FCSB, pe când evolua la Astra Giurgiu, pe finalul campionatului, mijlocașul ofensiv a oferit o declarație care a devenit virală.

„Mie îmi vine să plâng. Dacă mi-am dorit ceva cel mai mult în viață a fost să nu ia titlul Steaua”, a declarat Alexandru Ioniță în urmă cu 7 ani. 

Dragostea pentru Rapid l-a împiedicat pe Alex Ioniță să semneze cu FCSB

Recent, actualul jucător al Rapidului a mărturisit că Anamaria Prodan (49 ani) i-a transmis, atunci când activa pentru Astra Giurgiu, că Gigi Becali (64 ani) îl dorește la FCSB. Giuleștean convins, Alex Ioniță nici măcar nu a fost interesat de oferta omului de afaceri și a refuzat din start orice negociere. 

„Eram cu echipa la criosaună, după care urma să mergem la Giurgiu. Puteam să mergem cu mașinile noastre. Claudiu Belu, cu care eram coleg la Astra și sunt și acum la Rapid, mi-a zis să mâncăm ceva și abia apoi să ne ducem la Giurgiu.

Ne-am oprit să mâncăm și a venit doamna Anamaria Prodan, care era agenta lui Claudiu. Mi-a zis la un moment dat: 'Hai, Alex, vrei să semnezi cu FCSB? Am vorbit cu Gigi Becali și te dorește foarte mult'.

I-am mulțumit foarte mult, dar i-am zis că nu se pune problema. Nici nu am vrut să discut de bani, deși mi-a spus că sunt foarte mulți bani la mijloc!

Visul meu a fost să joc pentru Rapid și am făcut-o de la 6 ani la 19 ani, la toate grupele de copii și juniori, echipa a doua, echipa mare. Nu puteam să merg să joc la FCSB!”, a declarat Alex Ioniță, potrivit Fanatik.

Modifică setările cookies