Liga 1

Iuliu Mureșan a vorbit despre plecarea lui Sorescu: „Avem nevoie de el, dar avem nevoie și de bani!” Cum a comentat incidentul de la Mioveni

Deian Sorescu (24 ani) rămâne cel mai important jucător din lotul lui Dinamo!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 19:37
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 19:38

Fotbalistul este golgheterul echipei în acest sezon, cu 8 reușite, în ciuda faptului că Dinamo se află pe penultimul loc în clasament. Despre el s-a zvonit că ar putea ajunge la Universitatea Craiova, după ce în vară „câinii” au refuzat o ofertă de la FCSB, dar și alte propuneri, din cauză că sumele oferite nu se ridicau la nivelul așteptărilor. 

Sorescu a fost implicat și într-un scandal cu fostul antrenor, Mircea Rednic, iar o perioadă a fost exclus din lot și trimis să se antreneze separat, forma sa fiind într-o scădere vizibilă. 

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a vorbit despre zvonurile apărute legate de interesul oltenilor, dar și despre plecarea fotbalistului de la echipă, punctând că vrea ca el să rămână la echipă, însă ținând să accentueze și faptul că echipa are nevoie de bani. 

„Cu mine nu s-a discutat. Nu știu dacă Craiova va satisface suma pe care merită să o primească clubul. Mie îmi vine greu să cred, dar nu e imposibil. Eu nu l-aș da, fotbalistic avem nevoie de el, a dat 8 goluri și nu e atacant, dar avem nevoie și de bani”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Digi Sport. 

Reacție la momentul în care fanii i-au smuls tricoul lui Sorescu: „Suporterii te pot și îngropa!” 

Totodată, oficialul clubului a vorbit și despre momentul controversat de la CS Mioveni, când fanii i-au smuls tricoul lui Sorescu de pe el, după ce echipa a pierdut, încasând două goluri în prelungiri, 1-2. Atunci, singurul gol al „câinilor” fusese înscris de tânărul fotbalist, din penalty. 

„Suporterii te pot ajuta foarte mult, dar te și pot îngropa prin asemenea gesturi. Cred că și suporterii regretă acel gest și sper să nu se mai întâmple așa ceva. Echipa nu are nevoie de o presiune dusă la extrem”, a adăugat administratorul special al clubului. 

Modifică setările cookies