Iordanescu si-a adus aminte de Steaua dupa ultimul meci din Antalya: selectionerul cere pedepse din partea FRF! "Turneul era si mai important cu cei 6 stelisti"

Iordanescu si-a adus aminte de Steaua dupa ultimul meci din Antalya: selectionerul cere pedepse din partea FRF! "Turneul era si mai important cu cei 6 stelisti"

Romania 2-1 Beroe | "Gata, vreau sa inchid subiectul legat de jucatorii Stelei, nu vreau sa mai vorbesc despre asta", spunea Iordanescu zilele trecute. Dupa meciul cu Beroe, selectionerul a abordat din nou subiectul, fara sa fie intrebat de ziaristi.

Iordanescu cere Federatiei sa ia masuri importiva Stelei, dupa ce Reghecampf le-a interzis jucatorilor sa mearga in lotul nationalei.

"Fac inca o data apel la Comitetul Executiv sa analizeze aceasta situatie si sa ia masuri. Una peste alta, a fost un turneu bun, dar ar fi fost si mai important daca ii aveam in lot si pe cei sase jucatori ai Stelei, si pe Constantin Budescu."

"Am fost deranjat de faptul ca noi am fost nevoiti sa asteptam 20 de minute aici, pana cand am inceput meciul, dar sa spunem ca a fost o mana pe care noi le-am intins-o stelistilor, chiar daca ei s-au comportat asa cum s-au comportat."

"Meciul cu Beroe a fost unul de uzura, in prima repriza am fost neclari in joc. Dar faptul ca aceasta echipa tanara a reusit sa intoarca rezultatul inseamna ca a fost un test util."

"Ma bucur ca am avut ocazia sa vad atatia jucatori noi in acest cantonament.", a spus Iordanescu.

Alibec si Hora au inscris golurile Romaniei in meciul cu bulgarii de la Beroe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă: Încurajez părinţii să-şi vaccineze copiii când va fi posibil
BRAT
Modifică setările cookies