Ionuț Chirilă, vorbe acide după remiza de pe Arena Națională: "A părut o echipă de Liga 3"

Ionut Chirila Darius Olaru FCSB Rapid Bucuresti Superliga Ionuț Chirilă, la Poveștile Sport.ro / Foto: Sport.ro
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 13:47
Data actualizarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 14:05

După remiza înregistrată pe "Arena Națională" dintre FCSB și Rapid, scor 2-2, în etapa a cincea a play-off-ului SuperLigii României, Ionuț Chirilă și-a exprimat nemulțumirea față de prestația ambelor echipe.

Ionuț Chirilă a fost extrem de critic cu jucătorii Rapidului, susținând că aceștia au prestat un joc asemănător unei echipe de Liga a treia, mai ales în repriza a doua a meciului. Antrenorul a evidențiat haosul din mijlocul terenului și greșelile în pasele decisive. 

"În repriza a doua, Rapid a părut la mijlocul terenului o echipă de Liga 3. Haos întreținut și de FCSB, pase greșite, ambele echipe fără trasee și automatisme.

  • Ionuț Chirilă, la Poveștile Sport.ro / Foto: Sport.ro

Nu știu când să iasă din presingul adversarului, combinații, verticalizare! Nu am văzut atacuri gândite, cu 8-10 pase, cu eliberare de spații din partea atacantului central, cu devieri și cu decizii ale omului fără minte", a declarat Ionuț Chirilă, fostul tehnician al Academicei Clinceni.

Chirilă, dezamăgit de Darius Olaru

Antrenorul a evidențiat lipsa de organizare, lipsa de coordonare și deciziile neinspirate, menționând că, în ciuda calității jucătorilor, precum Olaru, care este apreciat pentru abilitățile sale, echipa a fost afectată de prăbușirea generală a colectivului. 

"Acuratețea paselor s-a văzut doar când nu exista adversitate, când erau 4-5 metri distanță între jucători. Cum se strângea jocul, începea haosul! A greșit multe mingi până și Olaru, care îmi place foarte mult, jucător de calitate pentru fotbalul vest-european, cu viteză de reacție și de execuție, cu centrul de greutate jos. Dar nu din lipsă de calitate a greșit, ci pentru că intră în degringolada coechipierilor și a echipei lui”, a adăugat tehnicianul.

Cum a arătat FCSB - Rapid 2-2

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Chiricheş (Dawa 42), Radunovic – Lixandru (Alhassan 77), Ad. Şut, Olaru - Oct. Popescu (Radaslavescu 77), Miculescu (Al. Băluţă 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Hromada (Emmers 51), Oaidă, Hasani (Burmaz 71) – E. Krasniqi, A. Rrahmani, Petrila (Funsho Bamgboye 71). ANTRENOR: Bogdan Lobonţ

Cartonaşe galbene: Fl. Coman 42, V. Creţu 79, Olaru 90+2, Radunovic 90+2 / Oaidă 20, Hromada 29, P. Iacob 37, Funsho Bamgboye 82, Braun 90+2, A. Rrahmani 90+2

Arbitri: Marcel Bîrsan - George Florin Neacşu, Imre-Laszlo Bucsi - George Cătălin Găman

Arbitri VAR: Radu Petrescu – Marius Badea

Au marcat: Darius Olaru (10), Alexandru Băluţă (57), respectiv Ermal Krasniqi (12), Albion Rrahmani (16).

Clasament Play-off

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!