Ionuț Chirilă, greu de demis: „Sunt în continuare antrenorul Academicii!” Cuvinte dure pentru primarul Clinceniului

Ionuț Chirilă a răbufnit la adresa primarului Adrian Budeanu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 17:44
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 17:51

Joi, 2 decembrie, Adrian Budeanu a declarat la Ora Exactă în Sport, la PRO X, că Academica Clinceni va renunța la serviciile lui Ionuț Chirilă. Primarul Clinceniului a menționat că antrenorul nu și-a respectat promisiunea, aceea de a atrage investitorii la gruparea ilfoveană. 

Promisiunea lui Chirilă a fost că va susține echipa cu 700.000 de euro. Pentru asta a fost angajat. Altfel, n-ar fi fost niciodată angajat aici. Da, își dorea neapărat să fie antrenor la Academica Clinceni. A venit cu o sponsorizare de 12.500 de lei pentru a plăti terenul închiriat la Astra. Noi jucam la Dinamo cu o sumă mult mai mică, 4.500 de euro, iar acum cheltuielile de închiriere ne costă 10.500. Deci trebuie să cheltuim bani în plus pentru a juca la Giurgiu, iar sponsorizarea e de 2.500 de euro”, a declarat Adrian Budeanu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Însă, antrenorul a specificat că este în cotinuare antrenorul echipei, chiar dacă nu i s-a permis să antrenze echipa joi. 

„E un fals grosolan (n.r.- Adrian Budeanu), eu nu am semnat nicio reziliere. Sunt în continuare antrenorul Academicii Clinceni”, a declarat Ionuț Chirilă pentru digisport. 

Cu toate acestea, primarul Clinceniului se pare că i-a găsit deja înlocuitor lui Chirilă, care în 9 meciuri a obținut două rezultate de egalitate și 7 înfrângeri. Flavius Stoican este favorit să o preia pe ultima clasată din Liga 1. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies