"Intr-un an stadionul va fi gata!" Hagi anunta ca REVINE ACASA, isi face stadion nou si se pregateste sa joace in Europa

Viitorul lui Hagi este cu un pas in Europa League. Pentru asta, Hagi vrea sa aiba un stadion nou, ca sa nu mai joace mereu in deplasare.

Academia Hagi are deja o arena de cateva mii de locuri. Acolo, in Ovidiu, Hagi vrea sa faca un stadion pentru sezonul viitor. Spune ca va fi gata intr-un an.

"O sa ne gandim la o solutie si la Constanta, sa ne facem stadion sa il terminam acolo la Academie. E posibil sa fie gata la anul. Noi ne intoarcem acasa, la Ovidiu, in baza. Si atata tot. Nu stiu de unde a iesit zvonul despre o colaborare cu Farul. O sa avem un stadion, o sa avem identitatea noastra. Usor, usor, crestem. Mare poti ajunge intr-o zi. Nimeni nu se naste cel mai bun. Daca muncesti mult, ajungi"

"Trebuie sa mai facem 3 puncte minim ca sa fim siguri de salvare. Dar trebuie sa ne gandim in fata si la cupele europene. Noi nu facem calcule, noi facem puncte. Am ajuns sa fim a treia echipa cu goluri marcate in Liga I. Am capatat incredere si prin venirea jucatorilor din retur, atat Albut cat si Nicolita. Nicolita o face foarte bine. Suntem un grup puternic acum. Diferenta fata de acum doua sezoane este ca atunci eram 90% debutanti.", a declarat Hagi la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vremea devine caniculară în toată țara și va fi depășit pragul critic. Zonele unde vor fi 38 de grade
BRAT
Modifică setările cookies