Infuzie de francezi in Giulesti! Rapidul lupta pentru salvarea de la retrogradare, inca doi straini au sosit la echipa

Infuzie de francezi in Giulesti! Rapidul lupta pentru salvarea de la retrogradare, inca doi straini au sosit la echipa

►Rapid se intareste pentru salvarea de la retrogradare
►Eliminati din Cupa Romaniei si aflati in zona rosie a clasamentului Ligii I, rapidistii au bifat in weekend doua achizitii noi

Aflati pe locul 16 al clasamentului Ligii I, cu doar 9 puncte acumulate in 12 partide disputate, rapidistii tremura pentru salvarea de la retrogradare.

Fara bani si cu restante financiare foarte mari, giulestenii isi pun acum sperantele in impresarul Mihai Joita, cel care ocupa in acest moment functia de consilier al patronului Valerii Moraru.

Joita, agent cu multe radacini in fotbalul francez, cel care i-a adus in Romania si pe Younes Hamza, Damien Boudjemaa, Mustivar sau Tembo, incearca acum sa ii ajute pe rapidisti. Astfel, dupa ce l-au legitimat pe Jean Boukaka, fotbalist care a si evoluat in meciul disputat saptamana trecuta in Cupa Romaniei, impotriva lui CFR Cluj, giulestenii au mai bifat doua nou achizitii.

Rapidul a luat un mijlocas defensiv de 24 de ani, crescut de Lille, dar si un atacant de 22 de ani, care a jucat ultima data la Rennes. Cei doi se numesc Sanaa Altama si Cheik Diarra si li s-au alaturat celorlalti doi straini din lotul Rapidului - Boukaka si Gaston Mendy.

Interesant este si ca Cheik Diarra a fost dorit in 2012 de Fiorentina si de Galatasaray, insa acesta nu a mai ajuns pana la urma la niciuna dintre echipe.

11 goluri în 30 de meciuri a marcat Diarra pentru FC Istres în sezonul 2013-2014

"Rapid are nevoie de ajutorul si de experienta mea in a aduce jucatorii cei mai buni din punctul de vedere al raportului calitate-pret. Au venit cativa jucatori noi si am garantia ca vor fi platiti" - Mihai Joita.
Citeste si:RapidLiga I




VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies