alex mitrita Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga Alex Mitriță

Inegalabilul Mitriță. Mihai Rotaru a dezvăluit un detaliu important despre fotbalistul Craiovei

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 16 August 2023, 14:58
Data actualizarii: Miercuri 16 August 2023, 15:25

Alex Mitriță a adus un mare plus de creativitate în jocul Universității Craiova și a arătat în primele cinci etape ale Superligii că e un fotbalist pe care se poate baza și Edward Iordănescu la naționala României, în preliminariile pentru Campionatul European din Germania. Tricolorii sunt pe locul secund în Grupa I din preliminarii, după reprezentativa Elveției. 

Sigur pe el și cu un joc dezinvolt, Mitriță a devenit rapid liderul din teren al trupei de pe Ion Oblemenco. A început excelent campionatul cu meciul de pe Arcul de Triumf, 2-0 pentru Universitatea în partida cu Dinamo, iar treptat și-a crescut exprimarea în teren. Craiova e antrenată în prezent de Laurențiu Reghecampf, care l-a înlocuit pe Eugen Neagoe. 

  • Mitriță, prezentat oficial la PAOK: „Extrema a fost găsită!”

Mihai Rotaru, detalii despre Mitriță

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a dezvăluit miercuri un detaliu mai puțin știut despre fotbalistul care poate juca atât în extreme, cât și în spatele vârfului. 

„În momentul când a plecat în America, toată perioada din America el a fost cel mai bun jucător şi cel mai iubit jucător de la New York. El a fost un jucător special acolo şi a plecat pentru că aşa şi-a dorit şi din anumite probleme personale. El a fost cel responsabil cu show-ul la New York. 

În Arabia ştiţi foarte bine ce goluri a dat şi ce imagine bună avea. Chiar a lăsat pe masă 2,5 milioane salariu ca să se întoarcă la Craiova. 

Este un jucător care a fost vândut pe 8,5 milioane real când a plecat în afară. Din acest punct de vedere, el nu are cum să nu fie cel mai valoros jucător din SuperLiga”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!