INCREDIBIL! Turcii de la Fenerbahce au venit sa-l caute pe Pancu! L-au dus in parc si l-au intrebat de BLATUL despre care vorbeste toata tara! Ce a zis

Autor: Sport.ro
Marti 21 Ianuarie 2014, 14:46

	INCREDIBIL! Turcii de la Fenerbahce au venit sa-l caute pe Pancu! L-au dus in parc si l-au intrebat de BLATUL despre care vorbeste toata tara! Ce a zis

Turcia a sarit in aer dupa un interviu acordat de Pancu in Hurriyet!

Fostul jucator al lui Besiktas a cazut la mijloc in scandalul care obsedeaza milioane de fani la Istanbul! Dupa ce a discutat cu jurnalistii de la Hurriyet, s-a trezit implicat intr-un caz extrem de complicat! Publicatia l-a citat gresit, iar vorbele lui au ajuns subiect de comentariu la toate emisiunile de sport! Fenerbahce TV a venit la Bucuresti special pentru a discuta cu Pancu, pe al carui telefon nu se mai opresc apelurile din Turcia.

Pancu le-a spus reprezentantilor canalului TV ca nu l-a acuzat niciodata pe prietenul Cordoba ca si-ar fi tradat echipa si dezminte orice aluzie legata de un blat in derby!

"Am fost intrebat ce s-a intamplat, cum de am ajuns in poarta la meciul ala. Oscar Cordoba gresise, facuse penalty, n-a avut cea mai buna zi. A protestat 3 sau 4 minute, apoi a luat cartonas rosu si echipa a ramas in 10. Am stat 4 ani cu el in camera, nu l-as fi acuzat niciodata de nimic. E un mare caracter, cum sa faca ceva necurat? Nu acuz pe nimeni. La Besiktas nu au fost niciodata lucruri necurate. Am fost intrebat de meci, le-am zis ce s-a intamplat, nu am acuzat niciodata pe nimeni! Ma bate Dumnezeu, cum sa fac asa ceva?!", le-a explicat Pancu turcilor.

INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies