INCREDIBIL! Razvan Lucescu ii ia apararea lui Sumudica! Adevaratul motiv pentru care acesta a fost pus pe liber de la Astra:

Autor: Sport.ro
Luni 31 Octombrie 2011, 08:03

	INCREDIBIL! Razvan Lucescu ii ia apararea lui Sumudica! Adevaratul motiv pentru care acesta a fost pus pe liber de la Astra:

Principalul motiv pentru care Sumudica a fost pus pe liber nu l-a constituit infrangerea din Giulesti.

Lui Marius Sumudica i se trage de la evenimentele petrecute in pauza meciului de Cupa Astra - Petrolul, cand patronul Ioan Niculae a intrat in vestiar si a dictat schimbarile pentru repriza a doua. Antrenorul Astrei a sfidat indicatiile primite si asta i-a fost fatal.

"La pauza meciului cu Petrolul, a intrat domnul Niculae in vestiar si a facut schimbarile. Eu asta nu pot accepta niciodata. Nu am caracter pentru ca spun lucrurilor pe nume? Nu am caracter pentru ca ma suna domnul Buduru si ma intreaba cand jucam? Am platit 20.000 de euro din contractul meu ca sa vin din Grecia la Astra. Puteam sa merg la alta echipa. De asta nu am caracter? Sa spuna vreun jucator daca nu am caracter. L-a deranjat ca i-am spus ca a dat 180.000 de euro pe un jucator care nu intra nici la divizia D. I-am zis uitati pentru ce dati banii? "
, a spus Sumudica la gsptv.

Razvan Lucescu ii ia apararea lui Sumudica. "E revoltator ce se intampla, e o nebunie. Mi se pare incredibil ca un antrenor venit in etapa a doua, dupa doua infrangeri si a avut o serie de rezultate pozitive, sa trebuiasca sa plece dupa un meci pierdut in Giulesti in fata Rapidului. Din pacate, stam la mana unor oameni care au facut bani din alte afaceri", a spus antrenorul Rapidului la gsptv.
 

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, sâmbătă 28 martie
BRAT