Eroare, minciuna sau greseala de grafica? L. Goian n-a luat galben cu Urziceni, vezi cum se justifica!

Autor: Sport.ro
Duminica 10 Mai 2009, 13:47

Liga 1 ne ofera inca un spectacol de circ! Mai nou, jucatorii primesc cartonase galbene fara numar, insa suspendarea ramane in aer, la fel ca si fotbalul care ne reprezinta in Europa.

Liga lui Mitica vibreaza sub valurile unui nou scandal! Lucian Goian a intrat in minutul 80 al meciului cu Steaua, desi avea nu mai putin de 5 cartonase galbene. Comisia de Disciplina a uitat insa sa-l suspende pe dinamovist inaintea meciului cu CFR.

Iata care sunt meciurile la care Goian a primit galben:

Dinamo 0-1 Urziceni
Gloria Buzau 1-3 Dinamo
Poli Iasi 1-0 Dinamo
Farul 1-4 Dinamo
Otelul 0-1 Dinamo

Arbitrul meciului Dinamo - Urziceni se disculpa si spune ca cel avertizat a fost Ropotan, care culmea mai avea un cartonas galben insa nu a fost eliminat.

In evidenta celor de la LPF insa, Goian figura doar cu 3 cartonase galbene. Daca se va demonstra ca Goian a jucat meciurile cu CFR si Steaua desi trebuia sa fie suspendat, Dinamo ar putea sa piarda cele doua partide cu 3-0.

Centralul Marius Avram a explicat confuzia de la meciul Dinamo - Urziceni in direct la Sport.ro: "In minutul 28 a fost avertizat Ropotan pentru comportare nesportiva. In minutul 57, nu am acordat nimanui un cartonas galben, nici lui Ropotan, nici lui Lucian Goian. Cineva de la grafica televiziunii a gresit, pentru ca eu nu am dat galben."

Constantin Danilescu, Dinamo: "Lucian Goian figureaza cu 3 cartonase galbene, atat la noi cat si la LPF. Eu pun mereu in vestiar lista cu jucatorii si cartonasele galbene. Oricum, Liga ne-ar fi anuntat de joi ce jucatori aveam suspendati"

"Am numarat cartonasele lui Goian si ne ies cinci, insa este important ce este trecut in evidenta LPF. Daca in raportul arbitrului Goian figureaza cu cartonas galben, evidenta LPF trebuie verificata. Cei de la CFR si Steaua trebuie sa ia masuri. Noi suntem singuri importiva tuturor, suntem echidistanti", spune Chivorchian, care se va bate cu Dinamo in etapa urmatoare.

Articolul 41 – Executarea suspendarilor

2.1. Daca un jucator primeste avertisment in patru jocuri diferite din aceeasi competitie el va fi automat suspendat pentru urmatorul meci din competitia respectiva. Aceeasi sanctiune se aplica si atunci cand jucatorul acumuleaza sapte si, respectiv, noua avertismente in aceeasi competitie. Incepand cu al zecelea avertisment primit in aceeasi competitie, la fiecare alt cartonas galben, jucatorul este automat suspendat pentru urmatorul joc. - se arata in regulamentul FRF.


Vezi AICI: Minciuna sau EROARE? "Ropotan a fost avertizat in locul lui Goian!" Ropotan trebuia eliminat!

 

In afara lui Marius Avram, arbitrul de la Dinamo-Urziceni, ce arbitru crezi ca a mai pierdut un cartonas?:) (8027 voturi)
 
Buzau 1-3 Dinamo: Ovidiu Hategan
38.33%
3077 voturi
 
Poli Iasi 1-0 Dinamo: Teo Craciunescu
21.12%
1695 voturi
 
Farul 1-4 Dinamo: Georgian Ionescu
16.20%
1300 voturi
 
Otelul 0-1 Dinamo: Victor Berbecaru
24.36%
1955 voturi
Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies