INCREDIBIL! Fanii Rapidului i-au rugat pe jucatori sa iasa de pe teren! Moment nemaivazut in Liga 1! Cum au fost chemati jucatorii de suporteri in timpul meciului:

Autor: Sport.ro
Luni 13 Mai 2013, 07:37
INCREDIBIL! Fanii Rapidului i-au rugat pe jucatori sa iasa de pe teren! Moment nemaivazut in Liga 1! Cum au fost chemati jucatorii de suporteri in timpul meciului:

In 2001, jucatorii Rapidului s-au retras de pe teren in semn de protest pentru un arbitraj care i-a nemultumit total. In 2013, au fost aproape sa plece din nou la cabine mai devreme - de data aceasta, fanii le-au cerut-o


Rapid a pierdut dramatic in ultimele secunde ale meciului cu Astra, scor final 3-2 pentru prahoveni. Reusita a fost insa una neregulamentar, arbitrii nu au observa o pozitie afara din joc la De Amorim. Nu acesta este insa motivul pentru care fanii le-au cerut jucatorilor sa se retraga de pe teren!

In minutul 36, la o faza la care Pecanha primea ingrijiri medicale, jucatorii au fost chemati la salut de catre galeria Rapidului, fanii cerandu-le sa iasa de pe teren in semn de protest pentru situatia in care a ajuns clubul! Jucatorii Rapidului au continuat meciul, multi dintre suporterii giulestenilor parasind insa arena inainte de pauza!

"Nea Marian gaseste la fiecare meci cate o metoda sa ne motiveze. Stiam ca suporterii vor pleca in semn de protest, ne-au rugat sa facem si noi acelasi lucru, dar nu puteam sa facem asa ceva. Ne-au spus inainte de meci ca vor face acest lucru. Noi incercam sa ajutam Rapidul cum putem, nu cred ca ajutam clubul daca ieseam de pe teren" a declarat Ovidiu Herea la Digi Sport

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT