CCA Ion Craciunescu Liga 1

Craciunescu isi ia ajutor de SUS pentru un arbitraj mai de... Doamne ajuta:) N-ai sa crezi cine e mana dreapta a noului sef CCA:

Secretar general al CCA va fi un fost arbitru asistent care acum are o ocupatie... mai putin obisnuita.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2011, 08:49
Data actualizarii: Marti 11 Octombrie 2011, 08:48

Ion Craciunescu l-a luat ca ajutor la Comisia Centrala a Arbitrilor pe Daniel Diaconu, un fost arbitru asistent, care a devenit preot, scrie Adevarul. Astfel, pe langa Dan Lazarescu si Aron Huzu, Craciunescu il va aduce pe post de secretar si pe fostul asistent Daniel Diaconu, al carui nume nu este prea cunoscut in lumea fotbalului pentru ca acesta a fost obligat sa se retraga din activitate inca din 2003.

Bacauanul Diaconu a trait o adevarata drama. In 2003 era unul dintre cei mai promitatori asistenti in activitate si foarte aproape de ecusonul FIFA,  insa totul s-a distrus intr-o clipa. In luna noiembrie, Daniel Diaconu se indrepta dinspre Bucuresti spre Bacau, iar in localitatea Afumati o masina de paine i-a taiat calea si autoturismul in care se afla a fost lovit in plin. Verdictul doctorilor a fost luxatie coxo-femurala cu paralizie a nervului sciatic stang, iar de atunci Diaconu a suferit mai multe interventii chirurgicale si in tot acest timp a fost diagnosticat si cu hemofilie. Nu s-a mai pus problema sa arbitreze, iar in timpul unui pelerinaj la Manastirea Sfantul Pantelimon, din Silistea-Gumesti, judetul Teleorman, Daniel Diaconu a avut o revelatie: trebuia sa devina preot. A facut facultatea de Teologie la Pitesti si si-a atins menirea.

Acum, dupa Comitetul Executiv al FRF de joi, Daniel Diaconu va fi numit pe functia de secretar, pe care o mai ocupase si in trecut.

Modifică setările cookies