S-au batut Bourceanu si Tamas la petrecere? UPDATE: Cei doi jucatori au infirmat incidentul, clubul nu a reactionat pana acum

Autor: Sport.ro
Marti 24 Februarie 2015, 15:48

	S-au batut Bourceanu si Tamas la petrecere? UPDATE: Cei doi jucatori au infirmat incidentul, clubul nu a reactionat pana acum

Ramai pe www.sport.ro pentru amanunte.

UPDATE: Cei doi jucatori au infirmat incidentul pe pagina de Facebook.

Gabi Tamas: "Aseara am sarbatorit toti in liniste cei 12 ani de casnicie ai lui Alex Bourceanu. Am stat impreuna pana la ora 11 seara. Eu si sotia mea am plecat acasa la Alex, exact unde sunt si in acest moment."

Alexandru Bourceanu: "Am sarbatorit alaturi de prieteni 12 ani de casnicie. Suntem o familie la Steaua si orice ar incerca sa scrie presa nu ne intereseaza. Ne-am simtit bine citeva ore, intre prieteni si atat! Nimeni nu si-a impartit pumni".


Bourceanu si Tamas s-au luat la bataie, anunta Digi. Fundasul Stelei a avut un conflict verbal cu fratele lui Bourceanu, la petrecerea data de Alex Bourceanu aseara, in care acesta a sarbatorit 12 ani de cand este alaturi de sotia sa, iar lucrurile au ajuns repede la violente fizice intre cei doi jucatori ai Stelei.

Cei mai sifonati din altercatie au iesit cati prieteni ai lui Bourceanu, care au intervenit sa aplaneze conflictul. Acestia au vrut sa depuna plangere la Politie insa au fost convinsi sa nu faca acest lucru pentru a nu se mediatiza cazul, anunta sursa citata.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ordinul MS privind protocolul în caz de deces al pacienţilor cu Covid, în Monitorul Oficial. Ce prevede acesta
BRAT
Modifică setările cookies