Încredere totală pentru Deian Sorescu: "E un câștig pentru FCSB! Vine să fie titular, va juca fundaș drepta"

Deian Sorescu FCSB Helmut Duckadam Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 19:59
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 19:58

Deian Sorescu (25 de ani) urmează să fie prezentat oficial la FCSB, după ce bucureștenii au ajuns la un acord cu Rakow pentru împrumutul internaționalui român.

Cele două cluburi au bătut palma pentru un împrumut până la vară al lui Deian Sorescu, existând și o clauză de transfer definitiv.

Helmut Duckadam: "Sorescu vine să joace titular la FCSB. Cred că va juca fundaș dreapta"

Helmut Duckadam este de părere că Deian Sorescu a ales transferul la FCSB pentru a fi titular și a rămâne în vederile echipei naționale. Fostul portar al Stelei crede că timișoreanul va fi folosit ca fundaș dreapta, având în vedere că vicecampioana îl are la dispoziție în flancul drept al ofensivei pe Andrei Cordea.

"E un câștig pentru FCSB venirea lui Sorescu, din punctul meu de vedere. Nu cred că e un pas înapoi, cu toate că noi ne dorim ca jucătorii care pleacă în străinătate să rămână acolo sau să plece și mai sus, la alte echipe.

Cred că va juca fundaș dreapta pentru că la mijloc e acoperită FCSB. Cred că va aduce un plus ca fundaș dreapta. Eu cred că Sorescu vine să fie titular, nu cred că vine să fie concurentul lui Crețu sau pentru nu știu cine. Vine să joace titular pentru a fi în continuare la echipa națională. Eu cred că e bun ca fundaș dreapta și va face față acolo", a spus Helmut Duckadam, la Digisport.

  • 150.000 de euro va plăti FCSB pentru împrumutul lui Sorescu de la Rakow până în vară
  • 1 milion de euro este suma pe care trebuie să o achite FCSB dacă vrea să îl transfere definitiv pe Sorescu

Deian Sorescu este cel mai scump jucător din istoria lui Rakow: polonezii au plătit 800.000 de euro celor de la Dinamo, în urmă cu un an. Pe locul secund, conform Transfermarkt, se află un alt român: fundașul Bogdan Racovițan, achiziționat iarna trecută, de la FC Botoșani, pentru 600.000 de euro.

VIDEO Bogdan Racovițan: "Îmi pare rău că Deian pleacă. Va fi în sufletul meu toată viața"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!