Incepe Radoi cu un trofeu? Echipa care era sa ii ia titlul Stelei are probleme: "Sunt curios cu cine pleaca in cantonament?"

Incepe Radoi cu un trofeu? Echipa care era sa ii ia titlul Stelei are probleme: "Sunt curios cu cine pleaca in cantonament?"

Mihai Stoichita a vorbit in direct la Sport.ro, la Ora Exacta in Sport.

"ASA a fost facuta in vara trecuta de Selymes si Daniel Stanciu, prin aducerea unor jucatori cu experienta mare si valoare si astfel ASA a stralucit. Sunt tare curios ce se va intampla la anul cand jucatorii vor pleca de la echipa. Cere un nou efort financiar din partea lor pentru a forma o echipa iar. Vom vedea ce va fi, raspunsurile le vom primi cand se vor duce in cantonament, sa vedem cu cine se pregateste.", a spus Mihai Stoichita, fostul antrenor al Stelei.

Acesta a declarat ca Steaua nu va avea mai probleme in sezonul viitor, principala contracandidata urmand a fi Astra Giurgiu, singura echipa care are un lot capabil sa puna probleme.

Stoichita a declarat ca Radoi trebuie sa fie lasat sa antreneze, chiar daca in acte nu va fi antrenorul Stelei pentru ca nu are licenta Pro deocamdata, Pedrazzini urmand a fi pe foaie antrenor principa.

De ce nu s-a dus Radoi la scoala mai intai? In mod normal nu poate fi antrenorul Stelei...
- O sa se duca si la scoala, probabil nu a avut timp. Nu poti sa il blochezi, sa il pui doi ani de zile cat dureaza licenta Pro, sa stea in tribuna si sa nu antreneze. Eu am antrenat Steaua si Dinamo fara sa am carnet de antrenori, eram la scoala atunci. Trebuie sa fim putin mai maleabili, strictetea acestor reguli din viata de zi cu zi ne-au dus la situatia in care suntem.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Președintele a semnat decretul
BRAT
Modifică setările cookies