Inca un stadion de LUX in Bucuresti! Surpriza: vor fi investite 15 milioane de euro! Cine va juca pe el

Inca un stadion de LUX in Bucuresti! Surpriza: vor fi investite 15 milioane de euro! Cine va juca pe el

Juventus a primit azi vestea pe care o astepta de mai bine de un an!

Judecatorii de la Curtea de Apel au decis ca stadionul lui Juventus, retrocedat in 2017, sa nu mai fie cedat mostenitorului unui industrias interbelic. Omul va fi despagubit de stat.

Anul trecut, instanta hotarase ca doua dintre stadioane, patru terenuri de antrenament, vestiarele si anexele din complex sa fie inapoiate de stat celui care si-a revendicat proprietatile mostenite.

Clubul si Primaria Sectorului 2 vor finantare de la guvern pentru a reface stadionul din Colentina la standardele anului 2018.

"Se creeaza premisele pentru a inainta documentatia catre CNI. Noi, impreuna cu clubul Juventus, o sa trimitem documentatia pentru a fi modernizat acest stadion. Prim aceasta decizie definitiva si irevocabila, stadionul ramane in folosinta statului prin primaria sectorului 2. Nefiind vorba de un stadion foarte mare, vorbim de o baza sportiva cu un stadiond e 10-15 000 de locuri, plus cateva anexe, sali si poate un bazin. Vorbim de 10-15 milioane de euro", a spus Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, conform Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies