Robert Valceanu Costel Galca Superliga

Inca un motiv pentru Reghe sa se uite urat la Piturca! Care este adevarul in 'scandalul Valceanu':

► Dinamo 1-1 (3-6) Steaua. Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei retur!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Aprilie 2014, 08:26
Data actualizarii: Joi 17 Aprilie 2014, 23:36

"Valceanu a dat un gol, a jucat cateva minute si deja i s-a urcat la cap, asa se intampla cu tinerii de azi daca se face tam-tam cu ei. Si-a luat lumea in cap, mi-a zis Costel Galca ca n-a reactionat asa cum s-ar fi asteptat la turneul din Scotia", a fost declaratia pe care Victor Piturca a dat-o zilele trecute la DolceSport.

Costel Galca, selectionerul de la U17, spune ca Piturca a inteles gresit caracterizarea pe care el i-a facut-o lui Valceanu.

"E o problema, cred ca Piti m-a inteles gresit. I-am zis ca Valceanu nu s-a ridicat in joc la nivelul la care eu m-as fi asteptat, dar in niciun caz ca eu l-as fi simtit schimbat in rau ca atitudine."

"Dimpotriva, el chiar e un copil foarte educat, umil, cuminte, poate chiar prea cuminte pentru un fotbalist! E foarte modest, in banca lui, are un comportament ireprosabil, daca si altii ar fi ca el am castiga foarte mult pe viitor in fotbalul romanesc."

"Am mare incredere in acest baiat ca va ajunge la un nivel ridicat. N-a jucat foarte bine la turneul din Scotia, insa nu e valabil doar pentru el. Si altii au jucat slab, dar el are niste calitati deosebite. O sa ajunga fotbalist daca va continua pe aceeasi linie, ca atitudine, respect, implicare", a declarat Costel Galca in cotidianul Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies