Inca un EXOD de la un club din Liga I! 16 jucatori au fost anuntati ca vor pleca in aceasta iarna

Inca un EXOD de la un club din Liga I! 16 jucatori au fost anuntati ca vor pleca in aceasta iarna

Lupta pentru evitarea retrogadarii ii obliga sa schimbe radical echipa.

FC Voluntari se afla pe penultimul loc din Liga I cu 3 etape inainte de playout, iar acum Dragomir, noul presedinte de onoare, anunta ca mai multi jucatori vor pleca.

Dragomir vrea 5 fotbalisti noi la echipa, dar in acelasi timp este dispus sa se desparta de 16 nume.

"Vor mai veni 5 jucatori si pleaca vreo 16. Voluntari, dupa Hagi, are cel mai bun centru de copii si juniori din aceasta tara. O sa vedeti ca in viitor Voluntari va avea peste 150.000 de oameni, fiind un cartier de langa Bucuresti", a spus Dumitru Dragomir la Sport.ro.

Acesta a mai declarat: "Nu imi place nici acum sistemul playoff playout si trebuie sa fim uniti ca la anul sa facem sistem cu 16 echipe, nu neaparat 18, un campionat serios, cum exista in Anglia, Franta, Germania... Daca era o solutie asta cu playoff si playout il luau ei, nu noi"

"Eu reprezint Voluntari in relatiile cu tertii tot ce se numeste fotbal, de la copii de 6 ani pana la mine. De ce sa nu merg la liga sa reprezint clubul? Eu reprezint intreg fotbalul de la copii si juniori pana la echipa mare, profesionista. Va fi straniu sa merg acolo, pentru ca am condus atatia ani aceasta activitate. Acum stau in banca mea, nu pot sa dau in Liga si Federatie, dar nu imi va inchide nimeni gura mie."

"E o nenorocire acest sistem, nu e fotbal. Aud ca se joaca de patru ori Steaua - Dinamo? Pai asta se doreste? Atunci hai sa jucam in fiecare meci Steaua - Dinamo. Noi vrem un campionat pe termen lung, cum am fost obisnuiti toamna-primavara, cu pauza asta, ca asta e temperatura la noi in tara. Noi suntem obligati acum sa incepem un campionat la -10 grade. Nici rusii nu mai joaca asa"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies