Inca un BAD BOY in Liga I! A disparut din cantonament si i s-a luat permisul pentru alcool la volan! Ce fost jucator de la City a semnat

Autor: Sport.ro
Joi 18 Februarie 2016, 13:58

	Inca un BAD BOY in Liga I! A disparut din cantonament si i s-a luat permisul pentru alcool la volan! Ce fost jucator de la City a semnat

La Timisoara ajunge un jucator despre care englezii credeau ca va fi sigur de nivel Premier League!

Alex Nimely, 24 de ani, va semna cu ACS Poli, anunta Dolce Sport. Atacantul a petrecut 6 ani la Manchester City, perioada in care a jucat si la prima echipa. Nimely a fost imprumutat la Middlesbrough, Coventry si Crystal Palace, iar sezonul trecut a trecut pe la Port Vale.

Nimely nu s-a facut remarcat doar pentru talentul sau. Fotbalistul a fost amendat si a ramas fara permis timp de 18 luni pentru ca s-a urcat la volan sub influenta bauturilor alcoolice si a provocat un accident usor. Nimely nu s-a prezentat la mai multe antrenamente la Port Vale, a fost refuzat de Coventry si Bolton, apoi a ramas liber de contract in mai 2015.

Nimely are un meci in Premier League pentru City, in sezonul 2009-2010 si unul in Europa League, contra lui Juventus, in 2010-2011. Alaturi de el, la Timisoara a mai ajuns un jucator crescut in Premier League, Ross Jenkins, trecut pe la Watford.

Nimely are 3 prezente in nationala U20 a Angliei si are origini liberiene.

Probleme pe Autostrada Soarelui din cauza căldurii. Un rost de dilatație a ridicat 2 dale
BRAT