"In toate situatiile din lume nu puteam sa riscam! Se repeta cazul Bunica!" Masura luata de Steaua pentru a ANULA ORICE EMOTIE in cursa pentru titlu

Steaua se pregateste astazi de primul meci oficial din 2016, cu Chiajna, la 20:30.

Reghecampf are un obiectiv clar, 9 puncte din 9 posibile. Pentru asta, stelistii s-au asigurat ca nu vor avea probleme tocmai cu jucatorii imprumutati de ei la o alta rivala din aceste ultime etape ale sezonului regulat.

Astfel, Tudorie, Stefanescu si Enceanu nu vor fi in lotul Voluntariului pentru meciul cu Steaua din etapa viitoare. Cei trei au fost imprumutati de Steaua la Voluntari, iar Tudorie a reusit sa marcheze in meciul cu Timisoara.

"E greu de batut Steaua, dar nu imposibil. Steaua este peste noi ca valoare. Incercam si noi sa tinem pasul cu ei, nu stiu daca putem, dar jucam"

"Nu vor juca deloc cei imprumutati de la Steaua, nici rezerve nu vor fi. In toate situatiile din lume nu puteam sa riscam. Nici noi sa jucam cu jucatorii altora. Nici lor nu le convenea, se repeta cazul Bunica. Era jucatorul lui Steaua. I-a batut pe Steaua. In situatii de genul asta isi vad de treaba, apoi revin"

"Noi ii menajam pentru ca altfel ii distrugem. De-asta nu sunt de acord cu jucatori imprumutati, dar in situatia noastra in care aveam nevoie de ajutor ca de aer, a trebuit sa luam de la Hagi si de la Gigi."

"Cu Viitorul nu a fost nicio intelegere, dar vom face de asa natura... nu e bine sa-i aruncam in lupta. Cel mai bine e sa nu ai niciun imprumutat"

"Achim este definitiv jucatorul nostru. O sa caut sa ii iau si pe ceilalti definitiv, dar Achim este 2 ani si jumatate al nostru", a declarat Dumitru Dragomir la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Gheorghiță: EMA ar putea autoriza vaccinarea la copii de 12-15 ani la sfârșit de mai, început de iunie
BRAT
Modifică setările cookies